Köszöntő

IMG 0882A marketing, mint a vállalkozások, szervezetek versenyképességét alapvetően meghatározó tevékenység számos területet ölel fel, a digitalizációnak köszönhetően pedig új módszerek, tevékenységek, szakterületek és új pozíciók születtek.

A Magyar Marketing Szövetség alapítása óta elkötelezett e sokszínű szakma színvonalának emelése, tekintélyének, hitelességének, elismertségének növelése iránt. Az elmúlt évtizedekben örvendetes módon egyre bővült a marketing szakmai közössége, megerősödtek a képzőhelyek, a társadalom, a gazdaság egyre több terepén alkalmaznak marketingeseket, specialistákat, végeznek marketingmunkát.

A szakma egyre jelentősebb szerepe nemcsak nagyobb felelősséggel jár, de növekvő veszélyeket, etikátlanságra csábító helyzeteket, felkészületlenségből, kóklerségből eredő hibás megoldásokat is magával hozhat, melyek egyébként elkerülhető piaci károkat, kudarcokat okozhatnak a vállalkozásoknak, szervezeteknek. Ezek a szakmaiatlanságok ronthatják a marketing egészének megítélését.

A Magyar Marketing Szövetség tevékenysége részben ezen anomáliák megszüntetésére, minimalizálására is irányul.

Az MMSZ segít az eligazodásban legyen szó szakmai tartalmakról, trendekről, lehetőségekről, karriercélokról, képzésekről, konferenciákról, piaci szereplőkről!

HINORA FERENC 
ELNÖK, MAGYAR MARKETING SZÖVETSÉG

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.