Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA AZ OMÉK MARKETING DÍJÁRA 2019.09.26-09.29.

A Magyar Marketing Szövetség hetedik alkalommal írja ki pályázatát az OMÉK-on (Országos Mezõgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás) kiállítási Marketing Díjra. A kiállítási Marketing Díj növekvő értékét bizonyítja, hogy nem csak a nyertesek, hanem a pályázaton indultak is felhasználták a részvétel presztízst erősítő hatását marketing kommunikációjukban. Biztosak vagyunk abban, hogy a Díj erősíti a gazdálkodó szervezetek üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitását. A Szövetség ezúton hívja fel a kiállítók figyelmét a pályázati kiírásra és várja jelentkezésüket.

A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, és ezzel megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztízsét. 

dijatadokep18

A kiírók célja a pályázat meghirdetésével elsősorban a figyelem felkeltése a marketing szakma fontosságára és hasznára, a korszerű marketing technikák bemutatásával példa állítása a kezdő cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzés a magasabb szakmai tudás elérésére és gyakorlati alkalmazására.

1. A pályázat résztvevője: lehet minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2019. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát.
2. A pályázat tárgya: A cég vagy vállalkozás kiállításon való megjelenésének marketing stratégiája, eszközrendszere, az üzletpolitikai célokat szolgáló és alátámasztó koncepciója.
3. A pályázat tartalmazza: a kitöltött - mellékelt - pályázati lapot, valamint az abban szereplő szempontok részletes kifejtését, dokumentálását.

A pályázatot csak a kitöltött jelentkezési lappal, a mellékletekkel és a pályázati díj átutalásával együtt tekintjük érvényesnek! 

4. A pályázat két kategóriája: a./ Mezőgazdaság b./ Élelmiszeripar
5. Beküldési határidő: 2019. szeptember 15.
6. Beküldési cím: Magyar Marketing Szövetség, 1142 Budapest, Kassai utca 71.
7. Információ: Magyar Marketing Szövetség részéről kapcsolattartó: 
Komáromi Eszter, főtitkár
telefon: +36 30 297 2139 
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MMSZ Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat részéről szakmai kapcsolattartó:
Dr. Totth Gedeon, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat elnöke 
telefon: 20 916 1794
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

8. A zsűrit a Magyar Marketing Szövetség kéri fel és bízza meg. A zsűri résztvevői között az MMSZ felkért szakértői szerepelnek. A zsűri döntése nem megfellebbezhető.
9. Az elbírálás módja: szakmai szempontok alapján, az aktualitás, a korszerűség, az ötletesség figyelembe vételével történik. A Jelentkezési Lap pontjai csak a pályázat rövid leírását tartalmazzák, adatai csak tájékoztató jellegűek. A bírálat a részletesen kidolgozott pályamunka alapján történik, majd ezt követően a zsűri a kiállítás helyszínén megtekinti a standokat és értékeli, hogy azok mennyire tükrözik a célkitűzéseket, mennyire vannak összhangban a pályázatokban leírtakkal. 
10. A pályázat részvételi díja: bruttó 10.000.-Ft., melyet a pályázat benyújtásával egy időben kérünk a Magyar Marketing Szövetség Duna Takarékszövetkezet 58600551-11170918 számlájára. A részvételi díjról utólag számlát állítunk ki.
11. Díjátadás: ünnepélyes keretek között az OMÉK 2019. kiállításon a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján (A pavilon) kerül sor az OMÉK Marketing Díj átadására. A Magyar Marketing Szövetség a zsűri döntését és az értékelést szakmai fórumokon nyilvánosságra hozza.

Mellékletek:
FájlLeírásFájl nagyság
Download this file (OMÉK_jelentkezési lap_2019.doc)OMÉK_jelentkezési lap_2019.doc 83 kB

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.