Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

Eredményes konferencia az Országos Városmarketing Díj program keretében Siófokon

Több mint száz résztvevővel tartottuk meg április 15-én a „Városmarketing programok tervezése és sikeres megvalósítása” című szakmai találkozót, ahol Lengyel Róbert Siófok város polgármestere köszöntötte a megjelenteket, s beszélt a tavaly a „Városmarketing fővárosa” címet elnyert város törekvéseiről. 

A szakmai előadások sorát „a marketingtervezési és realizálási fogásokról Piskóti István, Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet igazgatója, nyitotta meg, majd Máté Balázs, digitális marketing szakértő e terület gyakorlati sajátosságairól, míg Holczerné Szentirmai Ágnes, Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége titkára a városmarketing helyi turizmusfejlesztésben, desztináció-menedzsmentben játszott szerepéről beszélt.       

A gamifikáció, a játékosítás használatára Fekete Zsombor, behavioral designer hívta fel a figyelmet. Moisko Csilla, Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöki kabinet vezetője az identitásépítés és marketing munkájuk gyakorlatát mutatta be, majd Siófok város- és turizmusmarketing eredményeit, terveit vázolta fel Stadler-Szentpéteri Ildikó, Siófok Fürdőegylet Turisztikai Egyesület, irodavezetője. 

56922765 1999894696980664 5917837503590563840 n

Délután a marketinggyémántok titkai, jó példák, módszerek, tanácsok hangzottak el a városmarketingdíj pályázatokról, ahol Papp-Váry Árpád, Metropolitan Egyetem, dékán, MMSZ alelnök a márka és arculatépítésről, Marien Anita, a Miskolci Egyetem városmarketing szakértője a belső kommunikáció, identitásépítés és fejlesztési programok, projektek marketingje kategóriákról, Eisingerné Balassa Boglárka, a Széchényi István Egyetem adjunktusa a külső kommunikáció, míg Nagy Katalin, turizmusszakértő a jó rendezvények megvalósítási szabályairól tartott vitaindítót.

A rendezvény záró gondolatai keretében Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség szervezés alatt álló Város- és turizmusmarketing Tagozatát hirdette meg, ismertette annak törekvéseit, melyet a jelenlévők érdeklődéssel fogadták és többen szervezési támogatásukat is felajánlották.

Az Országos Városmarketing Díj felkészülései és early bird pályázati szakasza véget ért, de a pályázatok a kiírás hat kategóriájára még május 17-ig benyújthatók.

 

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.