Notice: Undefined index: overlay in /home2/mmszeu/public_html/public/templates/yootheme/templates/header-mobile.php on line 96

A legjobb városmarketing kampányokat keresi a Magyar Marketing Szövetség

Elindult a pályázatbenyújtási időszak a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Díjára, ahol önkormányzatok, szakmai és hagyományápoló szervezetek, helyi közösségek, felelős vállalkozások kaphatják meg a tavalyi évben – a rendezvényektől, a belső és külső kommunikáción át az arculat- és márkaépítésig - hat városmarketing-területen végzett munkájukért, projektjükért, azok kiváló megvalósítását igazoló „Városmarketing gyémánt” védjegyet.

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete és a POSITIVE by Hinora Group szakmai támogatásával létrehozott Országos Városmarketing Díj célja, hogy a városok fejlesztésében egyre fontosabbá váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére felhívja a figyelmet, s a sikeres marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes gyakorlat elterjedéséhez.

Egy jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre!

Hat kategóriában keressük és díjazzuk a városok, települések ismertségük és elismertségük növelése, fejlesztése érdekében megvalósított sikeres marketingprojekteket, kampányokat, rendezvényeket, a szakmailag profi marketingmegoldásokat!

A „Marketing fővárosa 2019 ” és a „ Marketingaktív megye 2019 ” címet az a település, illetve megye nyeri el, melynek szervezetei, marketing-projektjei sikeres tevékenységükkel a legtöbb „Városmarketing gyémántot” gyűjtötték. 

Egyben keressük és különdíjjal jutalmazzuk az év "Városmarketing nagykövetét ", aki a legtöbb pályázatot nyújtja be, ezzel is mutatva elkötelezettségét a városok és a városmarketing irányába.

Ebben az évben az elismerő védjegy, címek mellett további különdíjak, nyeremények is várják a pályázókat:

  • a verseny médiapartnerei révén a legérdekesebb, legizgalmasabb pályázatok külön médiafigyelmet, megjelenést kapnak,
  • a nyertes pályázó városok megjelenési lehetőséget kapnak a Médiapiac felületein
  • A legeredményesebb három város automatikusan, támogatói díj nélkül bekerülhet a 6. Országos Városmarketing Verseny partnerei közé, így szeptember és november között egyetemisták és középiskolások készítenek majd elemzéseket, javaslatokat a város turisztikai, desztináció marketingjéhez,
  • a fődíjat elnyerő város és megye élhetnek az MMSZ szakértői által tartandó térítésmentes workshop megszervezésének lehetőségével,
  • a legjobb turisztikai témájú pályázatokat a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége is elismerésben részesíti,
  • minden „Városmarketing gyémánt” tulajdonos szervezet 5% kedvezményt kap a Marketing és Turizmus Intézet, a „Mentorius Tudás- és Képzőközpont” által szervezett Városmarketing szakközgazdász, specialista képzés és egyéb marketinges-turisztikai továbbképzési kurzusainak díjából.

Hat kategóriában lehet pályázni, a 2018. január 1. és 2019. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. A pályázó szervezeteknek be kell mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát! A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmai kiválóság védjegyének odaítélésével.

Egy szervezet több pályázatot is benyújthat, több Városmarketing gyémántot is szerezhet. Ahol több Városmarketing gyémánt gyűlik össze, az már az egész szervezet kiválóságát fémjelzi.

Nevezési határidő: 2019. május 17.

Részletes feltételek és pályázatbenyújtás:
Országos Városmarketing Díj: http://varosmarketingdij.hu/

 

+3630 297 2139

Magyar Marketing Szövetség

1062 Budapest, Délibáb utca 29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.